“Vojtkův z ostudy Kabát” – Teplice vs. Hradec

Veledůležitý zápas o záchranu se odehrál Na Stínadlech v Teplicích. Votroci pod novým koučem Lubošem Prokopcem a asistentem Bohoušem Pilným předvedli bojovný výkon a ze Stínadel si odváží tři ohromně cenné body za výhru 0:2…

Zápas

Votroci do utkání vstoupili s velkým nasazením a zatímco hráči Teplic byli myšlenkami asi ještě v kabině, krásným lobem Šislera ve 32. vteřině utkání už plachtil míč do brány – 0:1!

Náš tlak ale nepolevoval a odměnou byl již v 15. minutě další gól do sítě Teplic, který díky svému důrazu a možná také nějakému krtkovi na hřišti vsítil mladík Petr Schwarz  – 0-2!

Kotel fandí

Kotel fandí

Takový nástup do utkání hradecký fanoušek nezažil už dlouho… Poté měli hradečtí ještě několik slibných příležitostí, nutné zmínit je určitě vystihnutí přihrávky brankáři Markem Kuličem, gól z této ani jiné situace ale nepadl, takže postupem času se pochopitelně více a více tlačili do útoku žlutomodří.

Ti však nebyli schopni pořádných kombinací a když už se naskytl nějaký ten únik či střela na bránu, zasáhl excelentní Jirka Lindr, nebo se jednalo o ofsajd.

I přes narůstající snahu Teplic vymodlit si nějakou tu penaltu sudí nepodlehl tlaku a pískal i přes některé chyby celkem přijatelnou rovinu. Za zmínku stojí také neustálé ofsajdy Mahmutoviče, které domácí nějak nemohli překousnout  :smile2:

Ani v druhé půli se stav utkání nezměnil a i přes občasné chybky v obraně Lirka Lindr uhájil svou svatyni a z Teplic si vezeme tři body!

Díky kluci.

Fandění

V kotli se sešlo ke 300 hlavám, nějací votroci se nacházeli také mimo sektor hostí, takže velmi slušné výjezdové číslo. Již od začátku utkání fandila podstatná část kotle, což je možná trochu překvapující vzhledem k faktu jak většinou vypadá support při výjezdech ve velkých počtech.

Společné foto

Společné foto

Tentokráte bylo slyšet i zapojení horní části kotle, takže pochvala! Na druhou stranu, vždy je co zlepšovat, takže přijďte doma proti Slovácku do kotle a ukažme opět fanatismus!

Repertoár byl řekl bych více než slušný, na “přání” vedení Teplic byly zazpívány nějaké ty upravené lidovky, když teda na Litsingiho zpěv kvůli bídné návštěvě i výkonům nedojde. Také bylo trenérovi Jiřímu Plíškovi připomenuto ať sleduje, jak se hraje fotbal, tak doufám, že se díval  :twisted:

Tradičně nejdéle se zpívaly delší chorály a určitě se v akustice Stínadel neztratili, Hradec hrál prostě doma!

Choreo

Choreo

Po druhém gólu šla také část kotle do půl těla, trochu je škoda že si to za své nezvalo více lidí z kotle, ale i tak se musí ocenit fanatismus, s jakým se po většinu zápasu fandilo.

Choreo bylo jedno a to nápis Votroci on tour doplněný o barevnou kartoniádu. Opět byl také vytažen sektorový dres Votrok.

Domácí se prezentovali jen pár kusy pyrotechniky, jejich fandění za moc nestálo vzhledem k roztříštění na dva kotle a nadměrné používání bubnů, sirén a dalších hovadin.

Ani alkoholem posilněný hlas Pepy Vojtka nepřiměl Teplické publikum aby přišlo ve větším počtu, takže návštěva byla bídných 3 215 diváků.

Fotky a videa