“Trestný pochod” – Hradec vs. Dukla

Votroky čekal klíčový zápas s Duklou Praha, už šlo opravdu o hodně. Od začátku utkání nastoupil Dušan Uškovič. Jak dopadlo utkání se můžete dočíst v reportu.

Zápas

[match id=193]

Celý zápas byl prakticky v režii Dukly. Naše šance, dvě střely Dušana Uškoviče byly opravdu málo. Na víc se bohužel naši nezmohli. První poločas ještě drželi naděje, ale v tom druhém to byla hra kočky s myší. Bylo jednoznačně vidět, v jaké je Dukla pohodě. V jednoduchosti je prostě krása.

Za to Hradec působil nekoncentrovaným a ustrašeným dojmem, který potvrzovali taky sami hráči při situacích jako zbytečné otálení se střelou, nenapadání útočících hráčů Dukly a podobně.

Dukla si zaslouženě z Hradce odváží tři body.

Fandění

V kotli se nás tentokrát schází celkem málo, fandíme celý poločas, ale je to docela bída. Fandí opět pouze spodní část, zbytek jen sleduje nakopávanou na hrací ploše a přidává se jen zřídka.

Za Hradec se bojuje!

Za Hradec se bojuje!

Druhý poločas vytahujeme plachtu, na které je lev s boxerskými rukavicemi, doplněno nápisem “Za Hradec se nehraje, ale bojuje”, což bohužel vzhledem k předvedené hře našich vyznělo spíše jako vtip.

Poté co dostáváme branku a fandění jde pochopitelně do kytek ještě více. Místo posílení útočné řady při stavu 0:1 poslal do hry trenér Plíšek, defenzivního záložníka Strnada a sundal rychlonohého Vojtu Štěpána.  Také proto a z důvodu nestravitelné hry se celý kotel zhruba v 75. minutě po druhém gólu přesouvá na východní tribunu za naši střídačku.

Emoce v závěru

Emoce v závěru

Skanduje se hlavně Plíšek ven, Táhni do p*dele už tě máme dost, atd. Do konce zápasu dostáváme ještě další branku a naši už jen sledují, jak si Dukla dělá co che, což nás vůbec nepřekvapilo. Na druhou stranu můžeme být rádi, že zápas skončil tímto výsledkem, jinak by ke změně trenéra snad ani letos nedošlo.

Na konci Plíšek prochází uličkou hanby a po zápase je odvolán – Děkujeme!

Poté ještě zatleskáme hráčům Dukly za jejich výkon, který zasloužil malý aplaus. Další pokřiky k Dukle už nebyly na místě, ovšem stalo se. (nemělo by)…

Fanoušků Dukly přicestovalo asi 30, vyvěsili vlajky a tradiční sektorovku. Zápas si určitě užívali, neboť zvítězili 3:0 venku. Co více si přát, také už jsme to párkrát zažili, škoda jen že v letošní sezóně jen 4x z toho jen jednou venku..

Vzkaz do kabiny: Kluci vždy jsme stáli za Vámi, ale s tímhle trenérem už to nešlo! Možná se Vám to nelíbilo, ale vzhledem k tomu, že jsme stáli za celým týmem a fandili co to šlo až do zápasu s Libercem a to i přes to, že jsme se řítili stále hlouběji do propasti, myslím, že na to máme právo!

V Teplicích Vám to vynahradíme! Nic než Hradec! Věříme Vám .. bojujte za město, za ligu, za sebe a za nás!

Pro fanoušky co jedou do Teplic: Na Stínadlech musí být rachot, takže kdo nehodlá fandit a hodlá mít ruce někde u pasu a pusu zavřenou, ať jde raději někam stranou mimo kotel, protože kotel není hospoda , aby se v něm drbalo a civělo do blba  :twisted:

Sestřihy, obrázky, videa