POHRDÁNÍ FANOUŠKY JE CESTOU DO ZATRACENÍ!

Pro totální blamáž a zhanobení dobrého jména Votroků v prvním poločase na Julisce lze hledat jen těžko přijatelné vysvětlení a omluvu. Všichni v klubu by si měli těch ostudných 45 minut vyhodnotit a zeptat se sami sebe, jak se TOHLE mohlo stát.

Všichni víme, že náš milovaný klub nepatří k finančním gigantům fotbalu. Nikdy tu nebudeme mít Messiho nebo Falcaa, my tu asi nebudeme mít ani Pitáka. Ale to je OK. Máme Votroky rádi takový, jací jsou a chápeme finanční mantinely, ve kterých se klub pohybuje. Co ale nepochopíme a neměli bychom prominout, to je absence chuti do hry, nulový zápal, chybějící odhodlání, žádné nasazení. A to všechno jsme museli včera spolknout jako hodně, hodně hořkou medicínu. Ptám se, co chtějí hráči takovými výkony na nás „léčit“?

Naši víru? Naši lásku? Naši podporu?

Tak pozor, aby se vám to nepodařilo, lajdáci! Výjezdník potřebuje min. 3 kila na to, aby za vámi mohl jet. A vy se mu vysmějete jak ve hře, tak po skončení zápasu! Pokud mám uvěřit tomu, že takhle to nemá vypadat, očekávám od sportovního úseku FC HK reakci s adekvátním postihem hráčů, kteří nastoupili v první polovině mače na Dukle. Za tohle by mzdu peníze brát neměli – za TOHLE by měli platit!