Soutěž o nejlepší propagaci Votroků

Sezóna nám definitivně skončila, zatímco pěkné letní počasí o sobě začíná dávat vědět stále více, s čímž je pro řadu lidí spojena i dovolená nebo prázdniny v krajích, kde Votroky tolik neznají. V takových neznalých končinách je třeba náš tým propagovat, ale nevzhledné graffiti ve stylu brněnského ledabyle načmáraného nápisu hyzdící řadu zdí a zastávek po republice není řešení.

Proto tři nejnápaditější propagace budou odměněny fanouškovskými předměty:

  • 1. místo – tričko + šála dle vlastního výběru
  • 2. místo – zimní čepice
  • 3. místo – ručník

Za extra super duper propagaci bude případně udělena i zvláštní cena v podobě výběru libovolného předmětu z nabídky Fan shopu. Fantazii se meze nekladou, propagace může mít libovolnou formu, místem propagace může být celý svět vyjma Hradce Králové. Ten, kdo se bude chtít zúčastnit, musí do konce září 2012 na e-mail jaroslav.kubicek@gmail.com poslat foto a případný popis svého počinu.

A jak by taková propagace mohla vypadat ve skutečnosti?  Může to být šála vyvěšená na zajímavém místě, Vltava sjetá z Vyššího Brodu do Zlaté Koruny výhradně v černobílých barvách nebo i zajímavé graffiti na vhodném místě. Hlavním hodnotícím kritériem je nápaditost. Přihlédnuto bude i ke kvalitě zaslané dokumentace.

Co posílat do soutěže: přibližně 1-6 fotek nejlépe reprezentující váš počin a případný popis toho, jak se to celé odehrálo.

Co neposílat do soutěže: Celé vaše fotoalbum z dovolené.

1. místo - tričko + šála dle vlastního výběru

1. místo – tričko + šála dle vlastního výběru

2. místo - Zimní čepice

2. místo – Zimní čepice

3. místo - ručník

3. místo – ručník