Známkování: Jirka Lindr srovnal skóre s Tomášem Koubkem

Fanoušci Votroků v prohraném utkání s Jabloncem nejvíce ocenili výkon brankáře Jirky Lindra – a to i přes dva obdržené góly. Naděje našeho týmu na bodový zisk totiž svými zákroky držel až do konce zápasu, přestože se na jeho svatyni především ve druhém poločase valilo jedno nebezpečí za druhým. S průměrem 1,69 nenašel přemožitele a zvítězil v hlasování podobně jako jeho kolega Tomáš Koubek na začátku dubna.

Jiří Lindr

Jiří Lindr

S průměrem pod 2,0 byl Jirka Lindr sám, nicméně známku 2,09 a druhé místo získal další Jiří v sestavě a to Poděbradský. Fanoušky zaujal i výkon Tomáše Malinského, který se na hřiště dostal předčasně v důsledku zranění Jiřího Voltra. Tomáš Malinský se podepsal pod největší šanci Votroků. Jeho samostatný únik skončil na tyči jablonecké branky, což mu vysloužilo známku 2,28.

Další hráči obdrželi navzájem velmi podobné známky v rozmezí 2,5 až 3,1, což znamená, že nikdo další už nijak výrazněji nevynikl, ale ani nezklamal.

V dalším utkání nás čeká tým Slávie mafie z Edenu, který má podobnou střeleckou potenci jako Votroci, navíc ale i děravou obranu, na jaře zvítězil jen jednou proti Žižkovu, tak doufejme, že se dočkáme opět nějaké té gólové radosti.