Fanoušci Janu Šislerovi udělili k narozeninám nejlepší známku

Vítězem fanouškovského hlasování se tentokrát s velkým přehledem stal Jan Šisler s průměrným hodnocením 1,4. Tento defenzivní záložník do našeho týmu přišel v zimě z druholigové Čáslavi a zatímco fanoušci diskutovali především nové posily do útoku, Honza se poměrně nenápadně zařadil mezi opory hradecké zálohy. V posledních utkáních na sebe několikrát upozornil tvrdými ranami z 30 metrů, ty poslední proti Plzni mu vynesly uznání i mezi hradeckými Votroky, kteří ho tak na jeho narozeniny 24.4. náležitě ocenili.

Jan Šisler

Jan Šisler

Ač jsme proti mistrovské Plzni neuspěli, předvedená hra měla přesto za následek slušná hodnocení pro řadu hráčů. Pod průměr 2,0 se vešli ještě tito hráči: Vojtěch Štěpán (1,88), Jiří Poděbradský (1,96), Radek Hochmeister (1,98) a Tomáš Holeš (1,98).

Bomby vysílané Honzou Šislerem gólem neskončily. Zatím –  výška míče nad břevnem se s každým dalším zápase snižuje, v utkání s Plzní se už jednou dokonce dostala na nulu. Věřme, že trend bude pokračovat a dostane se do záporných čísel.

V dalším utkání nás čeká výlet do Jablonce, kam se chystají hned dva holobusy fanoušků. Náš tým již může hrát v poklidu, proto věřme, že si zápas všichni Votroci náležitě užijí!