Výjezdové vysvědčení – Zbrojovka Brno

Máme tu pro Vás novinku. Vy kteří jste na výjezdu nebyli, tak zde můžete vidět, jak to celé proběhlo. Tento článek proběhne vždy po reportu zápasu odehraném venku. Do komentářů můžete posoudit, jak se Vám líbí či nelíbí. :-)

  • Přístup do sektoru:

Kdyby člověk už neměl představu kde je v Brně sektoru hostů a byl tam poprvé, snadno by si myslel, že se hraje někde, kde kdysi proběhla demolice obchodního střediska ze 70. let a zůstaly jen garáže….přístup po hrbolaté dlažbě zarostlé křovím a trávou. 

  • Cena vstupného:

“Lidových”  120,-, za nabízený komfort a služby cena opravdu adekvátní. Při poslední návštěvě v březnu 2013 stál lístek 70,-. 

  • Výhled ze sektoru:

Tak trochu lepší stará Plzeň nebo Jihlava. Žádná sláva, kdo pamatuje starou hru na PC “Sensible soccer”, tak je úplně v obraze. Ale my, co jsme odkojený “Malšákem” se cítíme všude dobře. :-)  Před sluncem ani před deštěm se tady rozhodně neschováte.

  • Občerstvení:

Největší tragédie. Stánek nebyl vůbec v provozu (údajně s námi nikdo moc nepočítsl, ale to jsou nejspíš kecy, prostě se na to vykašlali). A ve 30° vedru stát dvě hodiny na slunci bez možnosti si kdykoliv koupit pití je nehorázná prasárna. Po nějaké době sice začala fungovat alternativa v podobě dvou místních holek, které v různě dlouhých intervalech nosily ve dvou nosičích pivo (pito) nebo limo, ale zásoba dvaceti kelímků byla hned pryč a na další se čekalo zhruba 15-20 minut.  No nic, přednost mají samozřejmě rodiny s dětmi někde na hlavní a ta svoloč v sektoru pro hosty může klidně pochcípat, že pane Pelto?!! Hlavně, že máme vyhřívané trávníky. Jinak když někdo měl tu kliku a proboxoval se k pití, tak teplota ok, klobásu nehodnotíme, nebyla na ni v tom vedru a podmínkách nálada.

  • Záchody:

Patří k tomu lepšímu, ovšem proč tekla pouze teplá voda to je nám záhadou. Možná se teplota vody určuje podle venkovního počasí, takže v listopadu z toho budou padat i kostky ledu.

  • Security příp. PČR:

Výjezd naprosto bez buzerace, čerti celou cestu nebyli k vidění, pouze před sektorem hlídkovalo jedno auto. Překvapením bylo, že securitka byla hradecká (údajně to smluvně zajišťuje jedna agentura…), vše bez jakýchkoliv konfliktů. Změnou byla barva rozlišovacích vestiček – už nedráždí oranžovou nebo červenou, tak nějak zapadnou do okolí a nejsou jako pěst na oko.

  • Počet diváků:

Ohlášených 4 150 (38% z celkové kapacity 10 785), těžko říct zda odpovídá, protilehlé tribuny vypadaly opticky celkem zaplněně (kromě krajů na vyšší protilehlé), prořídlý kotlík domácích za brankou a v obloucích nikdo. Ale rozhodně se nejednalo o žádné násobení dle příbramského koeficientu.