1. ročník halového turnaje fans – VOTROK CUP 2013

Zimní turnaj fanoušků VOTROK CUP 2013 vyhrál tým NOTOR FANATICS.

V sobotu 21.12. 2013 se konal 1. ročník zimního turnaje fanoušků VOTROK CUP, který tak navázal na tradici letních fanouškovských turnajů v malé kopané. Do haly Slavie HK se sjelo 14 týmů fans z celého našeho regionu + tým Division West z Mladé Boleslavi, našich spřátelených ultrafans. Jen OREBIT Gang zřejmě vyjel na projížďku s pekelnými anděly, a tak nedorazil. Dva dny před turnajem se už nedokázali dát do kupy náhradníci. Bohužel to nabouralo rozpis a byli zmatky s penězi,ale vše se zvládlo a turnaj se nakonec povedl. Finančně jsme to pokryli kromě peněz z fanklubu i s Vaším přispěním, díky. Povedlo se sehnat hodnotné dary a poháry věnované naším milovaným klubem FC HK 1905. Speciální poděkování patří všem, kteří na zajištění turnaje pracovali a pomohli vše zařídit: Gunnymu, Sáťovi, Sysovi, klubu i klukům z Regionu 1905, že tuto tradici ve jménu všech vymysleli. Na závěr chci poděkovat Jindrovi Vedlichovi, náměstku primátora města, který předával ceny. Dokazuje tak, že je rád mezi námi, přijde kdykoli a dokáže pomoci.

V létě bude vše pokračovat dál, kdy se uskuteční 3. ročník letního VOTROK CUPU na Kuksu. Máme také velký putovní pohár, věnovaný naším klubem. Na něm budou zaznamenány vítězné týmy z jednotlivých turnajů.

Tímto bych rád vše uzavřel a popřál všem VOTROKŮM hodně štěstí, zdraví a abychom se sešli na tribunách pod lízátky i v dalším doufám šťastném roce 2014.

Za fan-club VOTROCI 2000 váš Koty.

P.S.: Na koho jsem zapomněl , tak ať mi to odpustí. Nesmím zapomenout na Kuksiče, Jupíka, Vítka a další, kteří po turnaji zorganizovali krásnou pyroshow na našem stánku. Děkuji všem a HRADEC FOREVER!

Vyřazovací boje

Čtvrtfinále

  • Pyromani – Gunners 1:2
  • Legia Partizans – Division west 3:2
  • Crime Boys – L.O.L. 2:0
  • Notor Fanatics – Black Storm 3:2

Semifinále

  • Gunners – Legia Partyzans 1:2
  • Crime Boys – Notor Fanatics 2:2 (po pen. 3:4)

O 3. místo

  • Gunners – Crime Boys 0:1

Finále

  • Notor Fanatics – Legia Partyzans 3:1

Konečné pořadí

  1. Notor Fanatics
  2. Legia Partyzans
  3. Crime Boys
  4. Gunners
  5. Pyromani
  6. Black Storm
  7. Division West (MB)
  8. L.O.L.
  9. Hospůdka U saze
  10. Region 1905
  11. Veteran Fans
  12. Young juniors Ultras HK
  13. Nekopnem si
  14. Amater shooters
  15. Young Banditos
  16. Orebit gang (automaticky poslední, tým se omluvil a nedorazil)

Nejlepší střelec turnaje: Tomáš Kosař – Legia Partyzans (11 branek)

Nejlepší brankář turnaje: Vojta Trnka – Crime Boys (podle obdržených branek)