FC Hradec Králové – 1.FK Příbram 0:0

Votroky čekal klíčový zápas, kdy museli bodovat za tři body, aby se bodově dotáhli právě na Příbram. Dala se tedy očekávat útočná hra Hradce a defenzivní bránění Příbrami.

Zápas

Do zápasu jsme vstoupili celkem slušně, bylo k vidění několik slibných šancí či střel, ale žádná se neujala. Na druhé straně toho k vidění moc nebylo, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas očekával stadion, že na soupeře ještě více vlítneme a dorazíme ho, ale bohužel se tak nestalo. Příbram skvěle bránila a plnila svoji úlohu, neinkasovat. Velkou hrubku udělal v pokutovém území Hájek, poté zatáhl příbramského útočníka za dres, ale penalta se nepískala.

Lampiony nesou přání do nebes

Lampiony nesou přání do nebes

 

Na druhé straně asi největší šanci zazdil tutovku Uškovič. Ovšem Dušan narazil na gólmana Hrušku, který prostor skvěle vykryl a po celý zápas byl hráčem číslo jedna.

Fandění

Po celý zápas jako již tradičně svůj tým podporujeme. Tentokrát si vzal support pod svůj palec Májos. Překvapivě fandila i horní část kotle – palec nahoru. Zápas jsme si celkem užívali, ale chybělo tomu jediné, vítězný gól. Během zápasu jsme vytáhli velikou plachtu s fotografií Jirky Poděbradského s nápisem MALÝ VZRŮSTEM, VELKÝ SRDCEM!

Jirka Poděbradský

Jirka Poděbradský

 

Během druhého poločasu jsme rozvinuli pod hodinami nápis NÁŠ SEN? NOVÝ STADION, ZACHOVÁNÍ PRVNÍ LIGY…do nebe bylo posláno několik létajících přání v barvách města.

Dorazilo i pár jedinců ze Starkova, měli jednu vlajku a kytaru.