Na Letnou všichni v BÍLÉM!

V sobotu 21.8. nás čeká další výjezd, druhý v řadě, třetí v této sezóně. Votroci zajíždí na horkou půdu pražské Sparty, která bude v utkání favoritem, ale my pojedeme na Letnou určitě překvapit a pokusit se získat další body do tabulky. Utkání začíná v 19 hodin.

Sparťané zatím zaznamenali ti vítězství a jednu remízu. Nejprve porazili doma Olomouc, poté zvítězili vysoko 0:5 v Liberci. Třetí výhru v řadě si připsali v domácím zápase s Karvinou a body ztratili až v Ďolíčku, kde remizovali 1:1 s Bohemkou. Letenští se mohou pyšnit nejlepším útokem, společně s Baníkem mají na kontě už 11 branek a prozatím jim patří 2. místo.

Hradečtí fotbalisté po třech remízách se stejným výsledkem 1:1 zajížděli na půdu Slovácka, kterému podlehli 1:0. Votroci jsou tak se třemi body na 12. místě a na své první vítězství zatím stále čekají. Černobílí branky nedávají, ale ani nedostávají. Šanci střelecky se pořádně prosadit budeme mít už v sobotu.

Na Letnou se samozřejmě chystáme i my, fanoušci. Jak je již tradicí, vyjedeme VŠICHNI V BÍLÉM, ať jsme na Letné jednotní. Neplánujeme žádný hromadný odjezd, každý jedeme po své vlastní ose a sejdeme se až v sektoru. Pevně věříme, že se nás na Letné sejde co nejvíc a budeme hráčům dostatečnou oporou na ochozech.
Vstupenky na zápas je možné zakoupit pouze online ZDE
Více informací ke vstupenkám najdete ZDE

INFORMACE

  • Kdy: sobota 21.8. 2021
  • Začátek zápasu: 19:00
  • Doprava: po vlastní ose
  • Cena vstupenky: 240,-
  • Sektor hostí: F20

Pojeď se s námi na Letnou bavit fotbalem!