V sobotu zajíždíme do Karviné!

V poslední červencový den zajíždějí Votroci na horkou půdu do Karviné, kde se v rámci 2. kola FORTUNA LIGY utkají s místním MFK. Utkání je na programu v sobotu 31. července od 16 hodin.

MFK Karviná remizovala v prvním kole s Pardubicemi 2:2, když ztratila dvoubrankové vedení. Jak tato situace dokáže zamávat s týmem z konce republiky nelze přesně odhadnout.
Hradečtí fotbalisté též v prvním kole remizovali. Soupeřem jim byla pražská Bohemka. Oba týmy si připsaly po jednom bodu za remízu 1:1.

Poslední dva vzájemné zápasy těchto celků dopadly lépe pro karvinský tým. Před čtyřmi lety se utkaly oba celky v první lize a Karviná vzešla vítězně z obou zápasů (4:3, 4:2).

Informace pro výjezdníky

Utkání se odehraje, jak již bylo zmíněno výše, 31. července od 16 hodin. Dopravit se tam dá všemožnými způsoby, ale nejideálnějším dopravením je pomocí auta, jelikož vlakem zpět by se muselo jet v 18:08 a to přes Český Těšín. Když se pojede autem, tak auto lze nechat pár metrů od sektoru E1 na parkovišti. Sektor E1 je určen pro fanoušky Hradce Králové.
Vstupenky na toto utkání lze koupit v předprodeji na Ticketportal nebo přímo v den zápasu na pokladně. Cena jedné vstupenky je 120 Kč.

Všechny potřebné informace k prvnímu venkovnímu duelu jsou napsány, tak pojeď podpořit Votroky do 250 km vzdálené Karviné!