Nedělní výjezd do Českých Budějovic!

Po reprezentační pauze se rozjede znovu FORTUNA LIGA. V 7. kole hradečtí fotbalisté zajíždí na Střelecký ostrov do Českých Budějovic. Souboj “černobílých” klubů je naplánován na nedělní 14. hodinu.

Začneme soupeřem Votroků. Jihočeský celek se nachází na 9. místě tabulky. Za 6 kol nasbíral 7 bodů (2-1-3). V posledním zápase Budějovičtí prohráli na Letné 0:1.
A teď k Hradci. Votroci se v posledním zápase dočkali tříbodového zisku. Po gólu Rady porazili silnou Plzeň 1:0. Hradečtí mají na kontě 6 bodů (1-3-2) a o víkendu budou jistě chtít nějaký bod přidat.

V posledních čtyřech vzájemných zápasech platilo pořekadlo “Můj dům, můj hrad”, kdy pokaždé zvítězili domácí fotbalisté. Nyní je čas to přerušit. Kdyby se opakoval 15. duben roku 2016, tak bychom se nezlobili. To jsme si totiž ze Střeleckého ostrova odvezli 3 body za výhru 3:0.

Na utkání se samozřejmě chystáme i my, fanoušci. Autobus už je plný, ale určitě vyrazte i po vlastní ose, ať se nás v sektoru sejde co nejvíce a vytvoříme hráčům atmosféru, která vyšperkuje jejich výkon k dalším bodům do tabulky. Sejdeme se všichni v sektoru hostí!

INFORMACE

  • Kdy: neděle 12.9. 2021
  • Začátek zápasu: 14:00
  • Sektor hostí: východní tribuna, sektor A, B
  • Cena vstupenky: 200,-

Pojeď se s námi do Budějek bavit fotbalem!