Pohár pro nejužitečnějšího hráče – vyhlášení výsledků

Je rozhodnuto! Členové fan-klubu VOTROCI 2000 a i další fanoušci černobílých barev se zapojili do jarního hlasování, ze kterého se body přičetly k těm podzimním a vzešel vítěz. Zvláštností letošního hlasování je skutečnost, že hodnoceni byli všichni hráči alespoň jedním bodem, kromě brankáře Macha, který ovšem nenastoupil v žádném utkání.

Jak už jsme zmiňovali, každý hráč získal minimálně jeden bod. My začneme děleným osmým místem, na kterém se umístili se ziskem 4 bodů útočník Erik Prekop a záložníci Kristián Zbrožek, Christian Frýdek a Robert JuklSedmou příčku obsadil František Čech, který získal 7 bodů. O páté místo se podělili útočník Jakub Šípek a také brankář Patrik Vízek, který na jaře podával v brance Votroků skvělé výkony. Oba získali 11 bodů.
Na čtvrtém místě skončil se 17 body levonohý hráč Otto “Diego” UrmaBronzovou příčku obsadil se 34 body nestárnoucí opora týmu Radim Ottmar. Na krásném druhém místě skončil s úctyhodnými 52 body stoper Jakub Martinec, který podával po celou sezónu skvělé výkony a toto umístění mu právem náleží.
Vítězem ankety se potřetí za sebou stal Adam Vlkanova, který tak zkompletoval svůj “hattrick”, od fanoušků získal 165 bodů, v sezóně patřil k hlavním tahounům mužstva a vsítil 13 branek.
Konečné pořadí:
  1. Adam Vlkanova (165 b.)
  2. Jakub Martinec (52 b.)
  3. Radim Ottmar (34 b.)

Putovní pohár bude vítězi předán na prvním domácím utkání, po dohodě s vedením FC HK.
Vlčáku, veliká gratulace!