POZOR! Hlasování o nejužitečnějšího hráče sezóny za podzim 2019!

Vážení členové Fan-klubu a ostatní příznivci FC Hradec Králové. Podzimní část sezóny se uchýlila k samému konci a nyní je před námi přestávka, a tak je potřeba vyhodnotit dle vašeho uvážení tři nejužitečnější hráče “Votroků” za podzim 2019. Votrokům patří po 16 odehraných zápasech 5. místo tabulky, za 9 výher, 3 remízy a 4 porážky získali zatím 30 bodů. Do jarní části mají skvělou výchozí pozici poprat se o přímý postup do nejvyšší soutěže nebo si zahrát minimálně barážové zápasy.

stažený soubor

Informace ohledně hodnocení se nemění. Od 28. listopadu do 30. prosince 2019 odešlete na mailovou adresu votroci2000@seznam.cz svůj návrh na ocenění tří hráčů, do předmětu napište PODZIM 2019. To znamená 1. místo, 2. místo a 3. místo. První hráč dostane 3 body, druhý umístěný 2 body a player na třetím místě 1 bod. Hlasovat je možné pouze na výše uvedený mail.
Po odhlasování podzimu bude za půl roku následovat hlasování za JARO 2020, body sečteme a vzejde vítěz, tedy nejužitečnější hráč za sezónu 2019/2020.

Jenom připomínáme, aby jste se snažili hodnotit objektivně dle výkonů jednotlivých hráčů! Putovní pohár obhajuje Adam Vlkanova.

Výbor Vás žádá o maximální účast v této akci, aby hodnocení bylo co možná nejobjektivnější, děkujeme!