Jan Kotouček odstoupil z funkce předsedy fan-clubu VOTROCI 2000

Na včerejší schůzi výboru fan-clubu konané dne 22.7. 2017 v restauraci Šalanda v Hradci Králové oznámil předseda Jan Kotouček své odstoupení z funkce. Jako hlavní důvod uvedl časové vytížení svého zaměstnání, které mu neumožňuje dál vykonávat funkci předsedy naší organizace. Jako nejvyšší představitel fanoušků končí po 9 letech.

„Nejsem schopen dojednat termín, něco slíbit, abych na sto procent přišel. Organizovat něco, abych tam pak nebyl, nejde. Páteční termíny zápasů jsou pro mě pasé, nestíhám je, pokud bych si nevzal dovolenou. V sobotu dopoledne výjezdy taky ne. Předseda musí být stále v jádru dění a mít přehled o všem, co se kolem našeho klubu děje. Nejde, aby nebyl účasten na zápasech. Nedá se nic dělat, končím. Některé lidi tím potěším, napjatá situace mezi fanoušky se alespoň trochu uvolní.

„Mému definitivnímu rozhodnutí o odstoupení z funkce předsedy také dopomohla i poměrně složitá, patová situace mezi klubem a fanoušky, kterou nemám sílu vyřešit. Spolupráce s nynějšími klubovými funkcionáři pro mě není možná.

Vedením fan-clubu byl na přechodnou dobu, než bude zvolen nový předseda, pověřen místopředseda Ing. Jan Sedunka.