Votrokům teče do bot, výhra nad Karvinou nutností!

Fotbalisté FC Hradec Králové zažívají velice slušnou porci zápasů. V neděli hráli v Liberci, kde po spálených šancích podlehli Slovanu 2:0 a ve středu sehráli pohárové utkání s Mladou Boleslaví. Ta si s námi doma poradila, když zvítězila 4:2 a postoupila. Ve 12. kole však “votroky” čeká klíčový zápas. Kluci doma přivítají MFK Karvinou, která loni postoupila společně s námi do 1. ligy. Povinností jsou TŘI BODY, které musí zůstat pod Lízátky, ať se děje, co se děje! Nic jiného nebereme!

Votrokům teče do bot, výhra nad Karvinou nutností!

Votrokům teče do bot, výhra nad Karvinou nutností!

„Černobílí“ se nachází na 14. příčce tabulky s 10 body. Za nimi je patnáctá Jihlava (5 b., nyní hraje v Brně) a poslední Příbram (3 b., nyní hraje na Spartě). Vítězství “votroci” potřebují jako sůl. Vždyť naposledy jsme bodovali v Brně, kde remízu zachraňoval v posledních minutách Marek Plašil a poté následovala ostudná série porážek.

Druhý nováček MFK Karviná, který postoupil do ligy po 17 letech si vede zatím slušně. Do ligy vlétl jako uragán, ale teď už pomalu, ale jistě body ztrácí. Karviná se nachází na sedmém místě tabulky se 14 body. Z posledních 5 zápasů získala pouze 4 body. Za Karvinou nastupují v základní sestavě dva hráči, kteří v nedávné minulosti působili v Hradci Králové. Jsou jimi Jarda Zelený a nežádoucí osoba Jan Šisler.

Zápas nováčků je na programu v neděli 30. října od 14:30 na Všesportovním stadionu v Hradci Králové.

Rozhodčí pro tento duel jsou: Franěk – Kříž, Hájek

TŘI BODY POVINNOSTÍ, PŘIJĎ I TY DO KOTLE FANDIT VOTROKŮM!