Zájezd na repre do Holandu

Tak jsme konečně po dlouhých úvahách dali dokupy finální podobu zájezdu na repre do Holandu. Dlouho se o tom mluvilo, hodně lidí se mě ptalo co, jak a kdy? Takže…(Jsme plný)

Odjezd bude v pondělí 12.10.2015 kolem 20:00 od Lidlu. Hraje se v uterý večer, takže bude dost času na to, projít si Amsterdam a připravit se na zápas. Původně se řešila otázka ubytování a tím pádem odjezdu již v neděli, jenže vzhledem k tomu, že by si každý musel vybrat o den dovolené víc a ceně za ubytování jsme od této možnosti upustili.

A teď k ceně busu. Cesta tam a zpátky + vstupenka na zápas vyjde na krásných 2500 Kč. Do Holadska je možné jet bez pasu, ale pro sichr doporučuju nějaký to připojištění na dva dny, což vyjde do kila. Přihlášky posílejte co nejdříve na adresu jan.nymsa@post.cz. Musím nahlásit do 11.09.2015 na FAČR počet vstupenek a závazně je objednat. Prosím tedy o co nejdřívější úhradu na bankovní účet číslo 2603631193/0800. Do přihlášky prosím napište i datum narození a telefonní číslo, abychom měli všechny informace. Datum narození bude možná chtít FAČR, telefonní číslo je pro mě (jistota je jistota). Další info zodpovím na mailu. S přihláškama prosím spěchejte, kapacita busu je omezená.

Kdo ještě nezaplatil (a že je to většina lidí) pošlete prachy co nejdříve na účet 2603631193/0800. Dík

Jo, a bude večírek:o)