Vyhrála brankařská jistota Tomáš Koubek

V zápase proti Baníku Ostrava dostal šanci opět mladík Tomáš Koubek, který s Jiřím Lindrem tvoří spolehlivou dvojici. Z pozápasového hodnocení hráčů si odnesl nejlepší průměrnou známku za spolehlivý výkon a to 1,88.

Jak ovšem víme, spolehlivý výkon v bráně nestačil a Hradec doma prohrál brankou z penalty kopané již v prvním poločase, jak se tedy projevilo domácí zaváhání na známkách ostatních hráčů?

Tomáš Koubek

Tomáš Koubek

Celkem solidní známku snad již klasicky dostali zejména hráči zastávající  defenzivní posty, zaujmuli také mladíci Holeš a Šisler.

Hráči s úkolem dávat góly, tedy útočníci dopadli nejhůře, není se co divit, když jsme nedali žádný gól a na bránící Baník jsme byli bezradní. Pozitivní motivací  pro hráče by mohl být fakt, že ani jeden z nich nedostal průměrnou známku horší než 3,5. Doufeme tedy, že to pro ně bude motivací pro nadcházející zápas na Slovácku.

Nejhorší známku dostali „nečekaně“ sudí v čele s hlavním rozhodčím Adámkem, kvůli kterým byla speciálně vytvořena možnost hodnocení výkonu rozhodčích.

 

Graf průměrného hodnocení

Graf průměrného hodnocení