V neděli vyzveme Dynamo! Hlaste se do autobusu! Na utkání budou v prodeji lístky na derby!

Základní část FORTUNA LIGY pomalu končí a fotbalisty FC Hradec Králové čeká další “domácí” zápas. V rámci 27. kola přivítají v Lokotrans aréně jihočeské SK Dynamo České Budějovice. S Jihočechy se Votroci utkají v neděli 16. dubna od 16:00.

Jihočeši se nachází na 12. místě tabulky a mají 28 bodů. Poslední zápasy jim vůbec nevychází a připsali si čtyři porážky za sebou. Naposledy doma s Teplicemi 0:3.
Hradec v posledním kole vyhrál 2:1 v Brně a výrazně si pomohl k umístění do 10. místa. Votrokům se ale v jarní části v mladoboleslavském azylu vůec nedaří, ještě zde nezískali ani bod. Daří se jim naopak na venkovních hřištích, kde jsou na 4. místě, dokonce i před pražskou Slavií.
V letošní sezóně se Votroci s Dynamem potkali dvakrát. Jednou v lize (3:0 – výhra) a podruhé pohár (0:2 – prohra). Jak to dopadne potřetí? To se dozvíme kolem 18:00.

Vstupenky a doprava na utkání s Dynamem ZDE

Informace k prodeji vstupenek na derby s Pardubicemi

Na nedělním utkání s Českými Budějovicemi se spustí prodej vstupenek na nadcházející Východočeské derby proti Pardubicím!
Vstupenky budou v prodeji na pokladně Lokotrans areny, každý fanoušek si bude moct zakoupit max. 5 vstupenek!
Cena vstupenky do sektoru pro hosty je 280 Kč!
Kapacita hostujícího sektoru je pouze 357 míst, takže doporučujeme všem fanouškům vyrazit v neděli do Bolky a zajistit si lístky přímo tam!

NIC NEŽ HRADEC!