Na úvod sezóny hostíme Bohemians 1905

Votroci se po 4 letech ve F:NL vrací do nejvyšší fotbalové soutěže. Postup si zajistili celkovým vítězstvím v minulé sezóně, kdy senzačně postoupili a našemu týmu tomu hodně pomohla jarní jízda bez porážky.

V novém ročníku nás nečeká nic lehkého, naše domácí utkání budeme hrát v Mladé Boleslavi letos a zřejmě i příští rok, protože v Hradci Králové 2.8. 2021 konečně “vyjedou bagry”.
Permanentky na celou sezónu činí 1 490 Kč, zlevněné pro členy našeho fanklubu, studenty a fanoušky starší 65 let. Permanentky a vstupenky na jednotlivé zápasy můžete objednávat zde: https://fchk.enigoo.cz/app/tickets

Dne 24.7. zahájíme novou sezónu od 16 hodin v Mladé Boleslavi proti Bohemians 1905. Na zápas je možné vyrazit klubovými autobusy, více informací a jak se přihlásit najdete zde: https://www.fchk.cz/clanek.asp?id=Doprava-do-Boleslavi-pro-vsechny-fanousky-4137

Kotelníci a aktivní fanoušci budou mít své místo v sektoru “F”, tam si kupujte permice a vstupenky. V sobotu nás čeká nelehký zápas a hráči budou chtít určitě vstoupit do nové sezóny vítězně. Důležitá však bude naše podpora z hlediště, proto neseďte doma, přihlaste se do autobusu nebo vyrazte po vlastní ose do Bolky a pojeďte podpořit naše Votroky!

Nic než Hradec!