POZOR! Hlasování o nejužitečnějšího hráče sezóny za jaro 2020!

Vážení členové Fan-klubu a ostatní příznivci FC Hradec Králové. Jarní část sezóny je po úterní výhře nad Sokolovem u samého konce, a tak je potřeba vyhodnotit dle vašeho uvážení tři nejužitečnější hráče “Votroků” za jaro 2020. Votroci na podzim získali ve čtrnácti jarních zápasech celkem 24 bodů za šest výher, stejný počet remíz a dvě porážky. Celkově jsme se tak umístili na 4. místě tabulky F:NL a baráž nám utekla o pět bodů.

Do jarních bojů zasáhlo celkem 23 votroků. V bráně nastoupili Ottmar a Vízek, v poli Čech, Donát, Král, Leibl, Martinec, Mejdr, Urma, Zbrožek, Doležal, Frýdek, Jukl, Kateřiňák, Procházka, Rada, Samko, Soukeník, Vlkanova, Djurdjevic, Firbacher, Prekop a Šípek. Opravdu je z čeho vybírat, tak neváhejte a hlasujte.

hlasování jaro

Informace ohledně hodnocení se nemění. Od 15. července do 25. července 2020 odešlete na mailovou adresu votroci2000@seznam.cz svůj návrh na ocenění tří hráčů, do předmětu napište JARO 2020. To znamená 1. místo, 2. místo a 3. místo. První hráč dostane 3 body, druhý umístěný 2 body a player na třetím místě 1 bod. Hlasovat je možné pouze na výše uvedený mail.
Po odhlasování jarní části přičteme výsledky k těm z podzimní části a vzejde vítěz, tedy nejužitečnější hráč za sezónu 2019/2020.

Jenom připomínáme, abyste se snažili hodnotit objektivně dle výkonů jednotlivých hráčů! Putovní pohár obhajuje Adam Vlkanova.

Výbor Vás žádá o maximální účast v této akci, aby hodnocení bylo co možná nejobjektivnější, děkujeme!