Jarní část startuje! Přijede brněnská Líšeň!

Zimní příprava fotbalistům FC Hradec Králové končí a již tento víkend je čeká první ostrý start v roce 2020. Začíná jarní část sezony 2019/2020. Do Hradce Králové přijede Líšeň. Utkání 17. kola je na programu v neděli 8. března od 14:30.

Votroci v posledních dvou přátelských zápasech konečně zvítězili. Nejprve „černobílí“ porazili Písek 3:0 a poté v generálce na jarní část F:NL porazili Chlumec nad Cidlinou 4:1. Také se jim povedla jedna velice dobrá posila. Do města pod Bílou věží přišel zkušený Jakub Rada, který má na kontě i zápasy za českou reprezentaci.

Východočeši se po zimní pauze nachází na 5. místě tabulky se ztrátou 5 bodů na vedoucí Pardubice. Na postup do baráže mají ztrátu jediného bodu. Pan Frťala, trenér Hradce, avizoval, že by rádi na konci sezony hráli baráž. Podaří se jim to?

Fotbalisté z brněnské části Líšeň předváděli na podzim pohledný fotbal a před startem jara jim patří osmá příčka se 23 body.

První zápas v této sezoně byl bohatý na góly. Hradec se konečně trefil, dokonce třikrát, ale přesto nebral 3 body. Východočeši brali bod za remízu 3:3. V 17. kole jsou favorité Votroci, tak doufejme, že do jarní části ligy vstoupí vítězně. Přijďte Votroky podpořit na montovanou tribunu za braku, budou naši podporu rozhodně potřebovat!

Zápas bude řídit jako hlavní Karel Hrubeš. Na lajnách mu budou asistovat pánové Lukáš Lakomý a Petr Klupák.