V sobotu jedeme podpořit “Votroky” do Vítkovic! Hlaste se na výjezd!

V sobotu 9.3. 2019 nás čeká první venkovní utkání v jarní části. Hradečtí fotbalisté zavítají do Ostravy, kde se utkají na krásném stadionu s týmem MFK Vítkovice. Na podzim jsme doma s “moravany” odehráli  bezbrankové utkání a připsali si jenom bod. Zápas se nám tehdy moc nepodařil. Teď je tu ovšem nová výzva – nový zápas, z Vítkovic si chceme odvést všechny tři body a ty můžeš být u toho. Utkání začíná v 15:30.

Na utkání klub vypsal zájezd a hned se začali hlásit lidi. Kapacita autobusu však stále není zaplněna, a tak pokud máte zájem, hlaste se na mail: michal.petrak@fchk.cz (do mailu uveďte vaše jméno a jste-li členem fanklubu VOTROCI 2000). Cena zájezdu činí 200 Kč pro členy našeho fanklubu, pro ostatní fanoušky 250 Kč. Pokud máte zájem, neváhejte a hlaste se! Jedeme pro tři body!

Vítkovice se pohybují ve středu druholigové tabulky. Nasbírali prozatím 24 bodů za 7 výher, 3 remízy a 7 proher. Týmu se daří především doma, když z osmi zápasů celkem sedm vyhráli. Ve svém prvním jarním zápase porazili právě doma Táborsko nejtěsnějším rozdílem 1:0. Ve Vítkovicích z Hradce Králové hostuje Jirka Miker.

Votroci si v tabulce nepolepšili, ani nepohoršili a nadále okupují třetí místo. Venku mají “černobílí” bilanci 4-2-3, kterou by určitě chtěli zlepšit v podobě sobotního vítězství. Pevně věříme, že nám to tam začne venku padat, protože máme při devíti utkáních skóre 7:6.

INFORMACE 

  • Kdy: sobota 9.3. 2019
  • Začátek zápasu: 15:30
  • Doprava: autobus
  • Vstupné: 60,-
  • Sektor pro hosty: severní tribuna – sektor “C”

mfkv mapka stadionu 2017-18

SPOLEČNĚ ZA HRADEC!