V neděli přivítáme pod Lízátky Baník Sokolov!

Jarní část sezóny zahájí hradečtí fotbalisté před svými fanoušky a to již v neděli 3.3. 2019 od 14:30 na stadionu pod Lízátky, naším soupeřem bude FK Baník Sokolov. Na podzim jsme si s tímto soupeřem poradili a zvítězili na jeho půdě 3:1, když vítězství “Votroků” pečetil Honza Kvída.

V hradeckém dresu by se poprvé v mistrovském utkání měli představit také naše dvě nové posily Jirka Kateřiňák a Michal Leibl. Pevně věříme, že svou premiéru v černobílém oslaví vítězstvím.

Tým Sokolova je po podzimní části s jednadvaceti body na devátém místě tabulky. Jejich bilance je šest výher, tři remízy a sedm porážek. Tým “Votroků” se po povedeném podzimu již netají ambicemi postoupit do nejvyšší soutěže. Zatím nám patří průběžné třetí místo se ztrátou pěti bodů na první Budějovice.

Vzájemné zápasy se Sokolovem na domácí půdě

  • 2013 / 2014 -> FC Hradec Králové – FK Baník Sokolov 2:0 (Šisler, Vaněček)
  • 2015 / 2016 -> FC Hradec Králové – FK Baník Sokolov 2:0 (Pázler, Černý)
  • 2017 / 2018 -> FC Hradec Králové – FK Baník Sokolov 0:1

INFORMACE PRO FANOUŠKY

Sejdeme se v sektoru domácích, hecujte kamarády, ať je nás co nejvíc a konečně si zase pořádně po té pauze zafandíme. V prodeji budou nové zimní čepky a také vlepky.
Během domácích zápasů bude vždy možné v kotli přispět do kasičky. Rozhodli jsme se společně s klubem podpořit jednu z charit, jmenovitě Sport Hradec Cup a za každý vstřelený gól “Votroků” přispějeme 100 Kč.
Pojďme si to v neděli společně užít! Ať žije Hradec!