Předvánoční párty Votroků

Fanklub Votroci 2000, z.s. si dovoluje pozvat všechny fanoušky černobílých barev na předvánoční párty Votroků s živou hudbou! Akce se koná v pátek 22.11. 2019 v hospodě Na Bumbálce. Jedná se o podnik v Hradci Králové – Ruseku. Oficiální začátek akce je plánován na 17. hodinu.

pozvánka

V průběhu večera vystoupí dvě hudební skupiny, jež jsou blízké hradecké fanouškovské scéně – nebudou to nikdo jiný než legendární uskupení Anilok a Metanol.

Pro členy fanklubu Votroci 2000, jenž mají uhrazené příspěvky za rok 2019 bude vstup zdarma (pozn.: u vstupu je potřeba prokázat se fanklubáckou kartičkou nebo občanským průkazem), pro nečleny pak 200 Kč. Aktuální seznam platících členů bude u vstupu. Na akci může každý využít občerstvení zdarma (dva druhy piva, dvě grilované kejty, klobásy) do vypití a vyjedení zásob.

V rámci akce se bude od 18:00 konat schůze výboru, zaměřená na aktuální situaci kolem “stavby” nového stadionu, ale i velký fanouškovský meeting na všechna zásadní aktuální témata, týkající se dění kolem našeho fotbalového klubu, včetně diskuze se zástupcem klubu.

Od 20:00 se můžete těšit na hodinové vystoupení skupiny Metanol, po kterém bude následovat další část diskuzí a od 22:00 vystoupí skupina Anilok, která nás bude bavit až do půlnoci. Ukončení celé akce se plánuje na 01:00.

Doprava: autobus č. 13, zastávka Rusek – Jednota. Podnik je hned naproti zastávce.
Doprava zpět do HK: na nádraží jede poslední autobus v 22:07, do vozoven pak v 23:17 ze zastávky Rusek – Škola.

Možnost využití levného TAXI zajištěné restaurací Na Bumbálce.

Na večírek Vás srdečně zve výbor fanklubu VOTROCI 2000.