V pátek přivítáme od 18 hodin Varnsdorf!

Ve 22. kole přivítají fotbalisté FC Hradec Králové na svém stadionu severočeský FK Varnsdorf. Zápas mezi těmito týmy je na programu v pátek 13. dubna od 18 hodin na stadion v Malšovicích. Hradci se momentálně daří a budou usilovat o čtvrtou výhru v řadě.

Fotbalisté severočeského města mají na jaře odehrány pouze tři zápasy, ve kterých získali čtyři body. Připsali si jednu prohru, výhru a remízu, která se urodila minulý týden v dohrávce v Českých Budějovicích. Varnsdorf se z výhry radoval o víkendu, kde na domácím stadionu hostil Olympii Praha. Zápas nezačali nejlépe, ale o to lépe skončil. Vítěznou trefu vstřelil v 79. minutě varnsdorfský Šup a Varnsdorf tak slavil výhru 2:1.

Náš Hradec, je na tom o poznání lépe. „Černobílí“ třikrát za sebou vyhráli a vyhoupli se tak na třetí místo tabulky FNL. V posledním kole zajížděli Hradečtí na horkou půdu do Vlašimi, odkud nejsme zvyklí vozit vítězství. Tentokrát si Hradec z Vlašimi odvezl výhru 4:1 a potvrdil formu z předchozích zápasů.

Vzájemné zápasy s Třincem na domácí půdě

  • 2013 / 2014 -> FC Hradec Králové – FK Varnsdorf 3:1 (Holeš, Kulič, Vaněček)
  • 2015 / 2016 -> FC Hradec Králové – FK Varnsdorf 4:4 (3x Pázler, Súkenník)

Souboj třetího s třináctým budou řídit tito rozhodčí. Hlavním bude pan Klíma a na čarách mu budou pomáhat Boček s Kotalíkem.

Přijďte fandit přímo do kotle, ať doženeme společně Votroky k dalším třem bodům a protáhneme sérii výher. V kotli se budou opět prodávat šály, samolepky, kloboučky a náramky.
Kolovat kotlem bude také kasička, do které bude možno přispět na choreo-aktivity!

Společně za naším cílem! Ať žije Hradec!