Pozvánka na 6. ročník zimního halového VOTROK CUPU

Po roce opět změříme síly ve fotbalových dovednostech mezi sebou. Naším azylem bude opět stejná hala jako na posledním zimním turnaji. Turnaj se uskuteční opět až po novém roce, tentokrát však hned z kraje, tedy 5.1. 2019. Nástup všech týmů na hrací ploše je naplánován na osmou hodinu, kdy proběhne rozlosování.

turnaj

Zdůrazňujeme, že turnaj je pořádán pro naší zábavu, takže na turnaji nestojíme o tým plný fotbalistů, který se přihlásí, bude si zvyšovat svoje ego a turnaj vyhraje. O takové týmy pořadatelé nestojí. Chceme se držet tradice z letních turnajů, které probíhali na Kuksu a hráli tam aktivní fanoušci FC Hradec Králové. Svůj tým fanoušků můžete přihlásit na mail votroci2000@seznam.cz

Občerstvení bude stejně jako před rokem zajištěno z vlastních prostředků, chybět nebude pivo, limo, klobásy a párek v rohlíku. Prodávat se budou i produkty z hradecké ultras scény. Veškerý výtěžek peněz poputuje do choreofondu na jarní aktivity hradeckých kotelníků!

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Kdy: 5.1. 2019 (sobota)
  • Čas: prezentace 8:00, začátek turnaje 8:30
  • Startovné: 1000 Kč/tým
  • Hrací plán: 6-8 týmů, jedno hřiště
  • Občerstvení: zajištěno

Během turnaje by měla také proběhnout autogramiáda s vybranými hráči FCHK, kteří by měli při konečném vyhlašování předávat ceny.

NAHLÁŠENÉ TÝMY

  1. Caps Lock GANG
  2. YUHK
  3. Notor Fanatics
  4. Hradecká Mládež
  5. Démoni
  6. Union HK
  7. Weekends Brothers
  8. Crime Boys