V úterý poslední domácí zápas – Hradec vyzve Sokolov!

Poslední domácí utkání fotbalistů FC Hradec Králové je tu! Dlouhá sezona se pomalu blíží ke svému konci. Hradecké „Votroky“ čekají už jenom dva zápasy. První zápas je na programu v netradičním dni. V úterý od 17:30 hodin přivítáme západočeský klub FK Baník Sokolov, který se nachází na čtvrtém místě tabulky s odstupem 12 bodů na FC Hradec Králové.

Votroci po nevydařeném domácím zápase s Karvinou (prohra 0:2) si zkomplikovali postup do nejvyšší soutěže. O víkendu byly na programu další bitvy. Karviná remizovala s Táborskem 1:1 a Znojmo neudrželo stav 2:0 a z Budějic se vrací pouze s bodem. Zaváhání dvou celků o postup do nejvyšší fotbalové soutěže dokonale využilo východočeské mužstvo. Hradec vyhrál v Třinci 1:0 díky trefě „Ruma“.

Fotbalová matematika je v tuto chvíli jasná – dvě výhry zajistí votrokům postup. I kdyby v tabulce FNL byla shodnost bodů mezi těmito třemi celky, tak v minitabulce má Znojmo horší vzájemné zápasy a do první ligy by postoupily týmy Karviné a Hradce Králové.

Ale nepředbíhejme, čeká nás velmi důležitý zápas se Sokolovem. Přijď povzbudit hradecké fotbalisty přímo do kotle. Vytvoříme hráčům pořádnou atmosféru a oni se nám určitě budou chtít odměnit kvalitním výkonem a třemi body!

Poslední tři kola adeptů na postup

  • 28. kolo: Hradec – Sokolov; Znojmo – Vlašim; Ústí nad Labem – Karviná
  • 29. kolo: Ústí nad Labem – Hradec; Opava – Znojmo; Karviná – Pardubice
  • 30. kolo: Hradec volno; Znojmo – Vyšehrad; Varnsdorf – Karviná

TAK NEZAPOMEŇ! V ÚTERÝ V 17:30 SE SEJDEME V KOTLI! NIC NEŽ HRADEC!