V neděli přivítáme pod Lízátky pražskou Spartu, kotel zůstane prázdný

V 15. kole ePojisteni.cz ligy přivítáme na stadionu pod Lízátky pražskou Spartu. Letenský tým jsme dokázali na našem stadionu vždy potrápit, od roku 2010 jsme se střetli na “Malšáku čtyřikrát s bilancí dvou výher a stejného počtu porážek. Bylo by velmi příjemné strhnout bilanci opět v náš prospěch. Všichni jsme pevně přesvědčeni, že kluci Spartu potrápí i v neděli a vůbec bychom se nebránili, kdyby zůstaly body doma v Hradci Králové.

Vzájemné zápasy se Spartou na domácí půdě

  • 2010 / 2011 -> FC Hradec Králové – AC Sparta Praha 2:1 (Rezek, Pilař)
  • 2011 / 2012 -> FC Hradec Králové – AC Sparta Praha 1:0 (Dvořák)
  • 2012 / 2013 -> FC Hradec Králové – AC Sparta Praha 1:2 (Štěpán)
  • 2014 / 2015 -> FC Hradec Králové – AC Sparta Praha 0:3

Hradečtí fotbalisté po sérii pěti porážek klesli až na 14. místo a čekali je dva venkovní zápasy. Nejprve se jim podařilo zvítězit v Teplicích a minulý týden si odvezli všechny body také ze Slovácka. Tým se dostal do herní pohody, nyní mu patří 10. místo se ztrátou jedenácti bodů na pohárové příčky.

Hosté se v sezóně zatím trápí. Tým, od kterého se očekává titul se nachází v tabulce až na 5. místě se ztrátou sedmi bodů na první Plzeň. Trenéru Holoubkovi se navíc stále zvětšuje marodka, a tak není zcela jasné, v jaké sestavě letenští v Hradci nastoupí. Jisté je, že bude chybět distancovaný Dočkal, což by nám mohlo hrát do karet.

  • Kdy: neděle 27.11. 2016
  • Začátek zápasu: netradičně 13:00
  • Cena vstupného: 120,- (dospělí), 60,- (studenti, důchodci)

SONY DSC

SEKTOR H (kotel) ZŮSTANE PRÁZDNÝ

Vysvětlení aktuální situace

Po prohraném domácím zápase s Karvinou nám došla trpělivost. Problémy v klubu stále přetrvávají a nikde nevidíme alespoň náznak zlepšení. Ať už se jedná o nový stadion, ambice klubu nebo hledání nového investora.

Rozhodli jsme se tedy k následujícím krokům:

  • na venkovních zápasech budeme dále fandit a povzbuzovat náš tým (Teplice a Slovácko byli jasným důkazem, zápasy jsme si užili a možná motivovali kluky k lepším výkonům, z čehož pramenilo šest bodů. Nejinak tomu bude také 2.12. od 18:00 hodin v Jablonci, kam všechny zveme a vynahradíme si tak fanděním domácí zápas se Spartou).
  • na domácích zápasech jsme se rozhodli sektor H (kotel) uzavřít a naše podpora bude z důvodu neschopnosti našeho vedení klubu chybět.

Budeme velice rádi, když budete naše vysvětlení respektovat. Každý má na situaci samozřejmě jiný postoj, pokud to vidíte jinak a chcete podporovat náš tým i doma, žádáme Vás, aby jste zvolili jiný sektor.

Tato akce potrvá až do odvolání.
Děkujeme za pochopení.
                                                                                   Zástupci kotle a členové Ultras Hradec