Speciální holobus do Ml. Boleslavi na zápas s Jabloncem!

Votroci v prvním kole zvítězili na půdě nevyzpytatelného celku Bohemians Praha 1905 vysokým výsledkem 0:3, což je vůbec ta nejlepší pozvánka na domácí zápas s Jabloncem, který odehrajeme v azylovém prostředí v Mladé Boleslavi. Utkání je naplánováno na sobotu 6.8. 2016 od 17 hodin.

Fanklub VOTROCI 2000 a klub FC Hradec Králové došli ke společnému řešení, jak fanouškům zajistit cestu na zápasy, které “votroci” v Mladé Boleslavi sehrají.
Na každý zápas bude vypraven jeden speciální holobus, který bude zdarma. Do zájezdu se nezahrnuje vstupné, to si každý fanoušek uhradí sám.

steward

Odjezd autobusu je naplánován na 14:00 od Lídlu (Terminál – HK). Dále bude trasa pokračovat na Jaroměř a poté do Mladé Boleslavi.
Místa, kde můžete do autobusu přistoupit: Na Trotině (motorest), Holohlavy (aut. zast.), Černožice (benzina), Jaroměř (aut. zast. Na Špici), Jaroměř (hospoda U Bílých), Velichovky (U křížku), Miletín (náměstí), Lázně Bělohrad (náměstí).

Hlásit se můžete pouze na mailu votroci2000@seznam.cz
Do předmětu napíšete “Jablonec”. Do zprávy potom vaše jméno, počet kusů a kde nastoupíte do autobusu. (např.: Petr Novák, 4x, nastoupíme v Černožicích na benzině)

Kapacita autobusu je 47 míst. V případě zaplnění se nebude možné již do autobusu přihlásit!

Konec přihlášek v pátek 5.8.16 ve 20:00!!!

Seznam cestujících: Koty, Bajke 5x, Kuksič 2x, Macík 6x, Pája M., Vítek, YUHK 4x, Jirka Lhoták 2x, Radous, Ludwajs, Iveta, David64, Bufales 2x, Radek Lhotka, Jarmil, Jerry 2x, Kenji, Vůdce, Nirvána 5x, Patrik Petráček, René Hátle 2x, Štanclik, Káča ml., (44)