Čtvrteční schůze skončila dohodou!

Ve čtvrtek 7. července v 17,15 hodin se na Všesportovním stadionu uskutečnila plánovaná schůze zástupců našeho klubu s předsedou fan-clubu Janem Kotoučkem. Ten přizval k jednání člena výboru Tomáše Romana, který má blízko k hradeckým ultras z kotle a zná jejich názory. Za klub byli přítomni Ing. Jukl, Petr Jezdinský a Mgr. Víška. Ten musel na začátku schůzky náhle odjet, a tak se pokračovalo ve čtyřech. Tématem jednání bylo naše „domácí“ působení v Mladé Boleslavi. Jsme rádi, že klub vyjednal právě „Bolku“. Je zde malý útulný stadion a přátelská atmosféra mezi příznivci směrem k „votrokům“.

Návrh klubu byl, aby se fanoušci Hradce Králové shromažďovali v sektoru pro hosty. Tento návrh se ale nesetkal s kladnou odezvou. Argumenty vcelku logické: Sluníčko do očí, stísněné prostory. Pocit hostů, NE domácích. Nakonec se zvolila původně zamítnutá varianta s domácím kotlem, respektive prostorem „vedle“.
Dalším bodem byl doprava a lístek. Nakonec jsme se společně shodli na tom, že klub podpoří vypravení autobusu fan-clubu, ale lístek na zápas si každý z autobusu koupí sám. Na zápas očekáváme kolem 500 fanoušků Hradce. Ne všichni půjdou do „kotle“. Věříme v dobrou atmosféru a fandění celého stadionu, ne jen několika desítek ultras, vytvářejících „kotel“. Chceme, aby se fanoušci chovali důstojně a vážili si toho, že nám Mladá Boleslav poskytla azyl na svém stadionu.

Dále nám Ing. Jukl ukázal plán rekonstrukce východní tribuny. Prohlédli jsme si také již započaté práce. S výsledkem jednání jsme spokojeni.

  • Půdorys tribuny – nový stav

Půdorys

  • Legenda místností

101A – schodišťový prostor
101B – schodišťový prostor
102 – V.I.P.
103 – catering
104 – úklid + WC catering
105 – WC V.I.P. ženy
106 – WC V.I.P. imobilní
107 – WC V.I.P. muži
108 – chodba
109 – monitoring
110 – monitoring
111 – TV studio
112 – bufet
113 – úklid + WC bufet
114 – WC PRESS – ženy
115 – sklad
116 – WC PRESS – muži
117 – chodba
118 – pracovní místnost médií
119 – PRESS centrum

  • Úpravy na východní tribuně