Poprvé doma! Na Slavii všichni do kotle!

V sobotu 15. října od 15:00 se poprvé v letošním ročníku ePojisteni.cz představí “votroci” na Všesportovním stadionu v Hradci Králové. Dosud museli využívat „azyl” v Mladé Boleslavi, ale po nezbytných úpravách se nyní můžou všichni těšit na tu pravou domácí atmosféru. O zápas s pražskou Slavií je obrovský zájem, takže vyprodat stadion s kapacitou 4500 diváků nebude žádný problém.

skhk

Na zápas se chystají v hojném počtu také hosté, takže o atmosféru z obou stran rozhodně nouze nebude, jelikož právě hosté patří po ultras stránce mezi TOP 3 týmy. Ani my se ovšem nenecháme zahanbit a budeme se snažit konkurovat a vydat ze sebe maximum.

Kotel zůstává stále na západní tribuně (sektor H), dorazte tam všichni, společně jsme silnější. Na zápas jsou připraveny dvě choreografie, takže dbejte pokynů speakera a dalších známých tváří v kotli.

Druhý poločas bude procházet kotel dívka s kasičkou, budeme rádi, když přihodíte nějaké drobné, abychom mohli tvořit prezentace na další zápasy. Před zápasem a o poločasové přestávce si budete také moct zakoupit naše šály, zimní čepky, kloboučky, silikonové náramky F.O.P. a také samolepky.

POJĎME SI SPOLEČNĚ UŽÍT FOTBALOVÝ SVÁTEK! NIC NEŽ HRADEC!