Výjezdové vysvědčení: 1. SC Znojmo FK

V tomto vysvědčení budeme hodnotit vše, co se výjezdu do Znojma týče. V Jihomoravském městě “votroci” hrají pokud mě paměť neklame vůbec poprvé nebo si alespoň nevybavuji, že bychom tu už někdy za poslední roky sehráli mistrovské utkání.

  • Cena vstupného + počet diváků

Cena za lupen nás v sektoru hostí vyšla na 70 Kč na hlavu (na lístku psáno 50 Kč, divné). Počet diváků byl něco málo přes sedmnáct stovek, což je na čtvrtek dle Okurkářů skvělé číslo, takovou návštěvu už dlouho nepamatují ani v jejich obvyklém hracím dni. “Votroci” zřejmě táhnou! :-)

  • Přístup do sektoru  + výhled

Přístup do sektoru byl parádní, opět jsme vyrazili auty, resp. dodávkou, a tak nebyl problém s parkováním. Naše parkoviště se nacházelo asi dvacet metrů od vstupu do sektoru hostů. Přístup byl tedy v pohodě, projdete takovou chodbičkou, párkrát zatočíte, vyběhnete schůdky a ocitnete se přímo v sektoru. Ten už tolik skvostný nebyl, jelikož jedna půlka byla plná kaluží “ach, ty přívalové deště”. Druhá půlka, kde jsme se utábořili vypadala vcelku skvěle, přímo uprostřed hřiště, jedinou kaňkou výhledu byl nelichotivý a nesmyslný plot, přes který nebylo skoro vidět, muselo se tedy stát až nahoře, aby Vám nebránil. Dle informací od jednoho pořadatele byl plot nedávno vyvrácen jinými fanoušky, a tak se postavil nový, který vyšel město na 5 mil. Kč, ale můžeme to být “jedna paní povídala”. Každopádně, kdyby zde plot nebyl žádný, oddechly by si, jak fanoušci hostí, tak městská pokladna.

  • Občerstvení a WC

Tento bod hodnotíme záporně v největším slova smyslu. Takhle šílené občerstvení jsme snad ještě nezažili. Proč? Protože nebylo u sektoru hostí žádné. Trošku to zachránil postarší dědula se svou chotí, kteří nám nosili po deseti kusech pivka a nějakou tu limču. Nedovedu si představit, jak by to zde vypadalo, kdyby nás nebylo dvacet, ale třeba sto. Myslím si, že by to vyvolalo nevole a určitou agresi, ale není divu! O dalším občerstvení (klobásy, párek v rohlíku) se nám mohlo pouze zdát, ale možná lepší, aspoň teď nemáme střevní potíže jako naši fotbalisté. Brzké uzdravení, chlapci! :-)

Záchody, klasické dvě TOI TOIky, ve Znojmě se s tím neserou! :-D

  • Security + PČR

Druhá liga, to je pro “votroky” báseň! Žádná buzerace, z každého výjezdu si odnesete nějaké zážitky, ze Znojma jsme si dovezli burčák a různé druhy vína. Na policajty jsme zde narazili pouze u vchodu do sektoru a ptali se jestli je problém, když tu necháme takhle stát auta. Bez problému nám vysvětlili, že je vše OK a pak už jsme je nepotřebovali. Kluci ze security taky bez problémy, žádné pískové rukavice, žádné teleskopy, JAKO U NÁS V HRADCI! Prostě normální lidi, se kterými jsme se i normálně při odjezdu rozloučili a tak to má být.

  • Souhrn

Výjezd hodnotíme jako velice bezproblémový, ale měli by zde zlepšit to občerstvení pro hosty a snížit trochu ten plot, aby bylo vidět kompletně na hrací plochu, jinak to bylo pohádkové! :-)

  • Hláška výjezdu: “Labuznik prdelowy”