29. kolo: FC Hradec Králové – SK Slavia Praha 0:1 (0:0)

Najít motivaci, když jste jistým sestupujícím asi není nic snadného. Naši hráči ovšem předčili všechny hrůzostrašné výkony této sezóny a sehráli vůbec nejhorší zápas ze všech. Jakoby se někteří potkali s míčem vůbec poprvé v životě, jakoby se mezi sebou hráči vůbec neznali. Hanba!

Zápas

Nerad bych to rozebíral do detailů. Zápas byl ostudný, žádné nasazení, jedna střela na branku za zápas. Chceme toho po Vás opravdu moc? My chceme bojovnost, chceme zpět náš dravý Hradec! Zamyslete se nad sebou a dejte se do podzimu dohromady, protože tohle nemá obdoby. Tohle tady rozhodně nebudeme trpět a nedivte se až na Vás tribuny začnou pískat, protože pohár hořkosti už dávno přetekl!

Návštěvnost

Na stadion si našlo cestu dle hlášené návštěvy 2014 diváků. Asi nemá cenu příliš rozmazávat důvody, proč přišlo tak málo lidí. Je to pořád dokola stejná písnička. Nedaří se, lidi chodit nebudou. Navíc jsme jistí sestupující, na klubu můžou být teď rádi za každého fanouška.

Fandění, ultras a vše okolo

Hradecký kotel se postavil hromadně za čelní flagu Crime Boys. Od úvodních minut jsme na naše poměry fandili průměrně. Po hře, kterou ovečky trenéra Pilného předváděli se support zhoršoval. Jelikož jsme se nesmířili se sestupem, dáváme to jasně najevo plachtou FAČR MAFIE, kterou doplňují tři známé tváře. Peltu, Berbra a Damkovou hlasitě vyvoláváme i během zápasu, “vždyť si to za poctivě odvedenou práci zaslouží.” V 70. minutě se chceme s nejvyšší soutěží rozloučit trochou té pyrotechniky, což se nám snaží překazit security a nakonec se nám nedaří odpálit úplně vše podle představ. Během zápasu se stadionem několikrát nese pokřik “JUDE SLAVIE” na adresu našich nepřátel z hlavního města. :-)

Fotogalerie (Adam Grossman, podlizatky.cz, M.Votrok)

Závěr

  • Ostudný výkon před domácími fanoušky
  • Aktivní městská policie a PČR! A.C.A.B.
  • Jedeme se rozloučit do Teplic! Nic než Hradec!