Přijďte prosím na členskou schůzi a předsezónní besedu

Tradiční beseda před zahájením jarní sezóny se koná ve čtvrtek dne 6. března, již tradičně v Malšovickém A-Sportu (bowling). Fanklub pro své členy opět přichystal občerstvení formou “švédského stolu”  s laskominami k pivču, které by mělo být na akci za solidní cenu…

Prezentace bude od 16.00 hodin, schůze začne v 16,15 hod. POZOR: Vaše účast je důležitá, protože nás musí být dostatečný počet (usnášeníschopný) pro odhlasování několika důležitých změn, které souvisejí s novým Občanským zákoníkem! Výbor Vás prosí o maximální účast!

Po ukončení schůze bude pokračovat tradiční předsezónní beseda s novými hráči, realizačním týmem a vedením našeho klubu FC HK. Na stále se opakující dotazy ohledně výstavby nového stadionu bude připraven odpovídat PaeDr. Vedlich. Po besedě můžete posedět, restaurant bude otevřen do 23 hodin.

Na všechny členy se těší a srdečně zve výbor VOTROCI 2000.

P.S.: Následující den, tedy v pátek, jdou přihlášení dávat krev, pokud má ještě někdo další zájem, budeme rádi, další informace viz v článku kousek níže. Krvedárci se na besedě musí držet zpátky s konzumací alkoholu i tučných jídel, díky.