Do Budějovic všichni v ČERNÉM! Hlaste se!

V pátek  21.3.2014 od 18,00 hod hrají “černobílí votroci” na hřišti Budějovic. Pokud porazíme Třinec, může jít o klíčový mač v boji o postup do ligy! Fanklub VOTROCI 2000 chystá pro členy, ultras i tvrdé jádro samozřejmě holobusový výjezd (při velkém zájmu pojedou dva holobusy). Sraz u Lídlu ve 12,30 hod. Cena pro fanklubáky je 250 Kč, ostatní 300 korun. Hlaste se závazně na gunny77@seznam.cz nebo tady v diskuzi.

Do Budějovic vyráží opravdu velcí fanoušci, kteří jezdí v dobách dobrých i zlých. Teď už to nebude výlet jako, když se jelo do Sezimova Ústí. Půjde o důležité body do tabulky, jedeme hnát naše kluky za vítězstvím, jednoznačně jedeme přeřvat domácí kotel. Jeden autobus pojede na 100%, co jméno, to osobnost! Na jih jedeme tentokrát pro výhru, doufáme, že tentokrát budou rozhodčí nestranní a ne jako v posledních dvou kláních, kdy jsme v Budějovicích po zásluze sudích prohráli.

Výjezd do Českých Budějovic!

Výjezd do Českých Budějovic!

Hraje se v pátek, ale my “černobílí votroci” jezdíme jakýkoliv den, jakýkoliv čas a jakýmkoliv způsobem. Srdcaři si berou dovolené, my totiž nikde nechybíme.

MOTTO VÝJEZDU JE VŠICHNI V ČERNÉM A DRŽET SPOLU!!!

Posádka: Koty, Kuksič, Baw @ Edit, Chachar, Dan, Hans, Bizon, Hurvajs, Jarozvěř, Čert, Joska z Lípy, Leniii, Nirvána, Zeza, Gunny, Jakub K., Jirka22 4x, M.Votrok, 123.HK, Víťa, Káča, Milan1905