22. kolo: FC Hradec Králové – FK Viktoria Žižkov 0:0

Votroci sehráli další důležité utkání, ale nesehráli ho vůbec dobře. Branku jsme sice opět nedostali, ale ani nedali. Fotbal se odehrával spíše mezi vápny. Musíme si přiznat, že pražané byli lepším týmem, ale dělba bodů je zřejmě spravedlivá.

Zápas

K zápasu není moc, co psát. Můžeme být rádi, že jsme neprohráli a bereme další cenný bod do tabulky. Fotbal se odehrával spíše mezi velkými vápny, tedy na půli hřiště. Naši útočníci nedostali pomalu kloudný balón dopředu. Výkon byl jistě zklamáním i pro fanoušky. S tímto výkonem v lize těžkou uspějeme. Už je nejvyšší čas zase začít vyhrávat. Takže příští týden, kdy hrajeme opět pod lízátky, chceme vidět bojovnost, nasazení a chuť hrát fotbal.

Tomáš Koubek odchytal zápas bezchybně a připisuje si druhou nulu v řadě. :-)

Fandění a vše okolo

Na stadion si našlo cestu přes dva tisíce diváků a ti ze stadionu asi moc spokojeni neodcházeli, jelikož neviděli to hlavní, branky!

Hostující sektor se plnil postupně, nakonec v něm byla zhruba třicítka žižkovských, kteří vyvěsili jednu vlajku. Během zápasu fandili spíše chvílemi, ale všichni. Přesto slyšet na rozlehlém stadionu nebyli. Za zmínku stojí jejich mašinka po sektoru hostí a jedna dýmovnička, na kterou hned reagovala místní security, vlétla do sektoru a vytáhla si viníky, na což ihned zareagoval hradecký kotel pokřiky: Security ven a nechte fanoušky, vy ku*vy nechte fanoušky!

Hradecký kotel se sešel v počtu téměř sto šedesáti hlav. Tentokrát fandíme bez megafonu, jelikož se před utkáním rozbil, a tak je fandění lehce pod naším standardem. Fandí spíše bližší řady ke speakerovi, vršek nefandí skoro vůbec (!). Ve druhém poločase vytahujeme plachtu s nápisem PATRIOTI a siluety Bílé věže. Během zápasu jsou k mání pokřiky: Pelta je ču*ák, Pelta ven a jiné. Dokonce se daří i odpovídačka se žižkovskými, když hradečtí řvou “PELTA” a hosté “VEN”. Jedno máme společné!

Závěr

  • Fandění nebylo fakt dobré,  s Ústím musíme zase zabrat a dohnat kluky ke třem bodům
  • Přejeme brzké uzdravení Jurovi Križkovi ;-)
  • Do fondu se za prodej samolepek, placek, magnetek a také díky výběru našich holek v kotli vybralo celkem 2440 kč, díky!
  • Otázka na vedení klubu: Proč je v našem kotli opět security? Takhle dohoda nezněla! Žádáme o vysvětlení, nejlépe ředitele klubu. Bylo jasně řečeno, že security bude mimo sektor!!!
  • Tak jsme první no a cooo :-)