12. kolo: FC Hradec Králové – FK Dukla Praha 2:4 (1:2)

V rámci 12. kola “votroci” hostili doma Duklu Praha. Série proher ovšem pokračuje i po tomto zápase, jelikož prohráváme výsledkem 2:4. V tabulce jsme jasně poslední se ztrátou pěti bodů na patnáctého.

Zápas

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a brzy jdeme brankou Haliloviče do vedení. Ve 13. minutě trefil Berger z přímého kopu břevno, po dorážce jednoho z hráčů další břevno a pak i branka, která ovšem po ruce nebyla uznána. Dukla nesložila zbraně a přebírala iniciativu hry. Po brankách Čajiče a Beauguela se dostali do poločasu do vedení.

Do druhé půle v průběhu naskočil David Vaněček a hru opět oživil, dokonce se nám brankou Dvořáka povedlo vyrovnat. Bohužel pro náš tým čtvrt hodiny před koncem inkasujeme a pár minut před koncem Beauguel svým druhým gólem v zápase zvyšuje na rozdíl dvou branek.

Hradec si sáhl na své dno, ale je jasně vidět, že letos na ligu nemáme. Ovšem věřím, že hráči neskládají zbraně a budou bojovat do posledního kola, ať si zachováme alespoň čest.

Návštěvnost

Netřeba dlouhého komentáře. Návštěva ohlášena přes dva tisíce diváků. Reálná návštěva okolo sedmi stovek.

Fandění, ultras a vše okolo

V kotli se nás vzhledem ke špatným výsledkům příliš mnoho neobjevuje. I přesto se snažíme fandit a místy jsme slyšet celkem slušně. Prezentaci nemáme žádnou, jelikož na poloprázdném stadionu by to nemělo žádný smysl. Tuto díru zalepujeme alespoň černobílými mávačkami a dvěma většími vlajkami.

Hostů přijelo asi dvacet, možná víc. Vyvěšují pár vlajek, roztahují tradiční dres. Slyšet jsou hlavně po svých gólech a při děkovačce.

Fotogalerie (Luboš Lorinc, Adam Grossman)

Závěr

  • Opět prodáno několik vlepek a něco se vybralo do fondu, díky všem!
  • Výjezd na Baník pouze pro otrlé, už se dá hlásit do holobusu