Varnsdorf – Hradec, aneb pouťové atrakce v Sudetech

V 6. kole FNL zajížděli Votroci na půdu Varnsdorfu s cílem opět se posunout v tabulce výše. Tento úkol hráči provedli na jedničku a z Varnsdorfu jsme si odvezli zaslouženou tříbrankovou výhru.

Zápas

Začátek zápasu byl spíše ve vlažném tempu, nakopávali se míče a kombinace vázla. Obraz hry se ale postupně měnil k lepšímu a proto k ohromné radosti hostujícího kotle přišla v 27. minutě odměna – branka  Máry Kuliče na 0:1, po krásném průniku a pasu Jardy Zeleného.

Na další gól Mára Kulič pro změnu nahrával. Svou nahrávkou ve 40. minutě našel objevený gólostroj, Davida Vaněčka, který se nemýlil – 0:2.

V druhé půli naděje Varnsdorfu přidusil ještě jejich vlastní hráč, který se po nesmyslném faulu a odkopnutí míče pakoval do sprch.

Gólovou pojistku přidal ještě Kučera po rohu, poté se Varnsdorf už na nic moc nezmohl a tak jsme si odvezli zaslouženou výhru 0:3!

Fandění

V sektoru či v blízkosti sektoru se nacházelo zhruba 60 lidí, kteří vážili cestu do Varnsdorfu. Až na slabé chvíle v první půli se fandilo na tento počet více než dobře, hlavně v druhé půli se dostavili i kamarádi euforie a fanatismus  :grin:

Jako choreo byl Bajkeho recyklát z minulého kola, který překvapivě opět vypadal nadmíru pěkně. Nebojte se ale, znova už se toto choreo vytahovat nebude, nic z něj nezbylo  :)

Jeden nejmenovaný člověk si ještě na vlastní kůži (nebo čelo?) vyzkoušel, že plot držící na dvou drátcích opravdu není moc pevný…

Cesta a další aktivity

Holobusem jelo zhruba 35 lidí, škoda některých, kteří nepřišli i přes to, že se přihlásili. I přes mírné komplikace s chlazením jsme opět dojeli, cestu halobusovému zájezdu mimo jiné zpříjemnil pekáč Lentilky. Díky!

Jelikož i přes mírné zpoždění bylo času před zápasem habaděj, Votroci navštívili místní pivovar Kocour a přilehlý lunapark, takže o zábavu nebylo nouzi. Kdo nejel, může jenom litovat a závidět!