Pozvánka na semifinále PLAY OFF: Hradecké lvice – IMOS Brno

Hradecké lvice se probojovaly do semifinále ŽBL, když vyřadily Valosun Brno. Nyní hrají s IMOSem Brno, který skončil na krásném 2. místě po základní části, tuto pozici si udržel i po nadstavbové části. Jistě všichni vzpomínáte na televizní utkání s IMOSem, ve kterém holky na domácí půdě dokázaly zvítězit.

Tato série začala v Brně. První zápasy se hráli v sobotu a neděli, naše holky bohužel na palubovce favorita nedokázali ani jednou zvítězit. Nyní se série stěhuje do Hradce Králové. Na toto utkání bude připravena velká choreografie.

Takto hodnotí atmosféru v Hradci Králové Kaguš Zavázalová:

Hradecké lvice děkují všem hradeckým fanouškům:-)…jejich fandění je prostě harmonie, a včerejší výhra je také jejich zásluhou…Atmosféru, jakou vytvoří při zápase, nám může závidět celá republika:-)

Hradecké fanoušky vyzývá k semifinálovým kláním Míša “Pedří” Stará:

Zdravím všechny fanoušky hradeckých lvic a příznivce basketbalu. Od soboty začínají první semifinálové zápasy s brněnským Imosem, tak nás dorazte podpořit. K vidění bude jistě mnoho hezkých akcí a věřte, že se nudit nebudete! S vaší podporou chceme brňanky potrápit a zabojovat o vítězství.

Pár slov by Vám chtěla sdělit i Marťa Čepelková:

Ahoj všichni příznivci hradeckého basketbalu,
nejen jménem mým, ale jménem celého našeho úžasného týmu, bych Vám všem chtěla velice poděkovat za Vaši neustálou podporu, energii, přízeň a zároveň Vás všechny srdečně pozvat na semifinálové zápasy, které se budou konat již tento víkend (13. a 14. 4.) v Brně a následně ve středu (17.4.) v Hradci Králové. Kdyby náhodou někdo nevěděl co s volným víkendem, tak Vás opravdu velmi rády uvidíme tento víkend na hale Rosničce v Brně. S pozdravem a přáním příjemných basketbalových zážitků přeje Martina Čepelková

Takže určitě neváhejte a přijďte podpořit Hradecké Lvice v boji o finále!