Play-off: Hradecké lvice – Valosun Brno

Jelikož se naskytla opět možnost jít zafandit basketbalu, neváhali jsme a vyrazili jsme na oba čtvrtfinálové zápasy Hradeckých lvic, kterým byl přiřazen soupeř Valosun Brno.

1. ZÁPAS

Hala byla slušně zaplněná, kotel fandil po celý zápas, proběhlo několik odpovídaček s celou halou. Holky si ze začátku vytvořily nadějný náskok, ale Brno se během druhé a třetí čtvrtiny dotáhlo, jak herně, tak bodově. V závěrečné části už to bylo infarktové, ale nakonec to holky zvládly a zvítězily v poměru 64:61. Během zápasu jsme použili červené, žluté a bílé vlaječky + obouručku se znakem klubu. Kotel byl oděn do bílých barev.

2. ZÁPAS

V sokolovně bylo opět nadupáno, určitě přišlo více lidí než předešlý zápas. Ovšem v kotli bylo méně fanoušků a atmosféru nebyla zrovna ideální. I přesto bylo znát, že jsme doma! Svěřenkyně paní Ptáčkové si vytvořily ze začátku utkání velký náskok (tuším o 13 bodů). Vypadalo to, že to z holek spadlo a zápas si pohlídají. Ovšem opak byl pravdou a nervozita se na lvicích hodně podepsala. Valosun opět dokázal vyrovnat a poté dokonce otočit zápas ve svůj prospěch a srovnat tak sérii na 1:1. Druhý zápas této série skončil 63:66. V místech na stání vlály opět vlajky v klubových barvách a nechyběla ani obouručka. Na tento zápas byl oděn do bílého nejen kotel, ale i fanoušci na tribuně a za košem.

3. a 4. ZÁPAS

Tyto zápasy sehrajou děvčata v Brně. Oba zápasy začínají v 16:30. Na třetí zápas se dá vyrazit autem nebo vlakem. V neděli doufám, že se sejdeme všichni v kotli na Malšáku a budeme holkám držet palce na dálku! Pokud minimálně holky jednou v Brně zvítězí, série se bude stěhovat opět do Hradce, kde se rozhodne o postupujícím. Zápas by se hrál ve středu, čas zatím nevíme.