FC Hradec Králové – FK Mladá Boleslav 2:2 (2:0)

Po veledůležité výhře v Brně 3:1 následoval další zápas, ve kterém jsme potřebovali bodovat. Do Hradce přijela Mladá Boleslav, která okupuje horní příčky tabulky.

Zápas


[match id=177]


Votroci nastoupili na domácím hřišti netradičně v černých dresech. Vítězná sestava zůstala nezměněna. První poločas měla na kopačkách míč spíše Bolka. Hradečtí spíše běhali mezi míčem, ale během chvíle si votroci zvykli na hru soupeře a tak se odehrál vcelku vyrovnaný duel.

V jednu chvíli domácí pěkně zatopili před brankou, kterou hájil Miller. Votroci kopali asi pět rohů za sebou, ale žádný se neujal. Chvíli poté trefil z přímého kopu břevno Vojta Štěpán a Honza Šisler po důrazu před bránou míč dorazil – 1:0.

Hradec - Boleslav

Hradec – Boleslav

Druhá branka přišla hned vzápětí. Přetažený rohový kop nasměřoval Fukal míč zpět do malého vápna, kde si míč našel Mára Plašil a zvýšil stav utkání – 2:0.

Druhou pětačtyřicetiminutovku začali lépe hosté, kteří chvíli po hodině hry snížily díky Magerovi na rozdíl jediné branky – 2:1. Na Bolce bylo vidět, jak chce hrát fotbal. Po průniku téměř polovinou hřiště fauloval Fukal Dosoudila, viděl druhou žlutou kartu a musel pod sprchy.

Fotbalový pánbůh tentokrát nestál na naší straně a Boleslav v 89. minutě díky Ščukovi vyrovnala – 2:2. Tímto stavem zápas i skončil.

Fandění

Na zápas zavítalo ostudných 3290 diváků. V hradeckém kotli bylo zhruba 200 lidí, ovšem nefandili opět všichni.  :evil: Západní se skvěle chytala na odpovídačky a roztleskávání standardních situací (palec nahoru). Jinak to byla taková klasika, ani dobré ani špatné.

 

Během zápasu jsme použili několik konfet a haldy nastříhaných papírků. Na konci zápasu jsme se prezentovali nápisem “PYRO NENÍ ZLOČIN”, který doplnilo několik světlic.

Hostů přijelo sedm! Tým, který je na pátém místě a má to za rohem, ostuda! Vyvěsili fanklubáckou vlajku a nezaslechli jsme jejich fandění.

Fotky a videa

 


BĚHEM ZÁPASU SE VYBÍRALO NA POKUTU ZA PYROTECHNIKU, VYBRÁNO BYLO ZATÍM 10 119 KČ! VŠEM, KTERÝM NENÍ LHOSTEJNÝ KOTEL A PŘISPĚLI, TAK DĚKUJEME!!!