3. kolo: FC Hradec Králové – FC MAS Táborsko 0:2 (0:2)

Ve 3. kole jsme na svém stadionu přivítali Táborsko, se kterým jsme hráli v přípravě v Opatovicích 2:2. Po tragickém vstupu do tohoto ročníku (Pardubice, Karviná), jsme očekávali nasazení, bojovnost, důraz v brankovišti a spousty branek, ovšem jsme se opět nedočkali.

Celý zápas byla jedna veliká tragédie. Brzy prohráváme po jasné penaltě 0:1, a to mohl být Lindr rád, že nedostal červenou kartu. Hnedle na to dostáváme druhý gól a po celý zápas se snažíme dotáhnout na soupeře, tím že si přihráváme v obraně, aby to nebylo málo, zahraje si s míčem i Jirka Lindr.

taborsko_foto

Kombinace žádná, dostáváme se sporadicky na půlku a nakopáváme míče na nejmenší hráče na hřišti (Malinského a Kuliče). První zmiňovaný, i když první poločas hodně pokazil ode mě zaslouží pochvalu za nasazení a odhodlanost, dále se mi líbil Poděbradka, který kdyby mu síly stačily, tak prosóluje celé hřiště a vsítí branku. Zbytek mančaftu odehrál zápas opět strašně, tohle není dle mě v trenérovi, ale v hlavách hráčů.

Na zápas si našlo cestu ohlášených 1720 diváků. Spokojených jich bylo pouze jedenáct z Táborska, kteří si dovezli několik bubnů, trumpetu a vlajku na plot. Hradečtí fanoušci se opět naskládali vedle svého kotle, do kterého chodit nechtějí kvůli “kotelnici” a stupidním prohlídkám od security.

Dále mi přišlo zbytečné, že náš hlouček asi 80 hlav byl opět obklopen oranžovým komandem, jako bychom dělali nějaký “brajgl”. Opět jsme jediný tým v soutěži, kde jsou domácí fanoušci střeženi více než fans hostí.

Fandění hradeckých probíhalo do druhé branky v naší síti, poté jsme zápas bojkotovali tím, že jsme si všichni sedli a koukali na to vraždění neviňátek.

Příští zápas jedeme brzy ráno (tuším o půl 1) vlakem do Třince. Doufám, že nás pojede hodně, ať ukážeme, že máme černobílé srdce. Ovšem jestli hráči předvedou to, co zatím předvádí tak, ať se připraví na to, že v zápase s Budějovicemi se nebudou moci opřít o své fanoušky.

PS: Choreo samozřejmě nechybělo, ale přišlo nám zbytečné se jím prezentovat, když jsme viděli tu tragikomedii na hřišti.