Anketa o nejužitečnějšího hráče za sezónu 2012/2013 – výsledky.

Hlasováním jste rozhodli o držiteli putovního poháru pro příští rok takto:
Na druhém místě se umístila dvojice hráčů Jiří LINDR a Jiří PODĚBRADSKÝ se ziskem 31 % odeslaných hlasů.
Vítězem se stal ziskem 38 % hlasů Jan ŠISLER.

Více jmen se v letošním roce ve vašem hlasování neobjevilo.
Vítězi blahopřejeme a putovní pohár mu bude předán po dohodě s vedením FC HK.
A nyní několik zajímavých čísel z posledního ročníku Gambrinus ligy:
Nejvyššího průměru známek za celý ročník dle deníku Sport dosáhl loňský vítěz ankety a bývalý kapitán mužstva Milan Fukal, s průměrnou známkou 5,73.Dále Jiří Lindr a Tomáš Koubek docílili průměrné známky 5,7 a přes průměr 5 se dostal ještě letošní vítěz ankety Jan Šisler se známkou 5,4. Žádný jiný hráč se nedostal přes průměr 5,0.
Za celou sezónu máme hodnocení všech zápasů průměrnou známkou 4,9. Nejvýše hodnocenými utkáními byly zápasy z podzimu Brno a Olomouc – známka 6,4 a 5,9 a dále podzimní zápas s Jihlavou 5,6. Na jaře pouze zápas v Teplicích hodnocen 5,9.
Naopak největší bída a nejnižší známky zápasy na Dukle – 3,5, dále pak zápasy s Duklou a s Plzní známky 3,7 a v Ostravě, známka 4.
Protože deník Sport hráče ve druhé lize neznámkuje, budeme muset vymyslet systém na našem webu, případně požádat Hradecký deník, aby hráče po každém utkání známkoval a pro tento rok budeme evidovat jiné známkování.
Ještě k návštěvnosti: Na podzim průměrně 3980 diváků a na jaře i přes tu bídu průměr 4198 diváků. Za celý ročník tedy průměrně 4082 diváků.