VŠICHNI V ČERNÉM, TO SEDLO….

fotky ze zápasu

Jezdit s námi holobusem nějaký televizní bavič, měl by o práci vystaráno. Diváky by jistě spolehlivě rozesmálo vyprávění o posledních cestách, z nichž prakticky ani jednou, bez ohledu na použitého autodopravce, nedojede bus bez problémů a načas. Včerejší anabáze s blouděním, rezervou vyřezanou z útrob a nefunkčním heverem, zvedáním autobusu “v teplejch” a doprovodem PČR by asi mohla být zlatým hřebem zábavného večera. Donutilova chyba, že s námi nejezdí….

Protože jsem jel autem, viděl jsem celých 93 minut. Sestava, při absenci vykartovaného Fukyho, byla útočná a odpovídala více-méně přáním většiny fans. Mrazík na hrotu, vlevo Maliňák, vpravo Vojta, Rum podhrotový záložník… Úspěch to nepřineslo. Opět nám chyběla odvaha a normální fotbalové řešení situací v útoku. Nerozumím tomu, proč naši hráči 8-16 metrů před brankou soupeře, s volnou palebnou pozicí, ještě nahrávají místo střelby. Mrazík opět bez střel, kdeže jsou časy Tipsportcupu… Nevedlo se ani Vojtovi, Malina si vykoledoval 4 žlutou kartu a chachary tak neprověří. Bradka toho naběhal obrovské množství, Šisler dřel a nekazil, Rum střídal povedenější a slabší chvilky, stejně tak Koubis, který se opět nevyvarovat hrubic, i tentokrát naštěstí nepotrestaných.

Nejlepším hráčem Votroků byl podle mého názoru Holeš. Už potřetí v řadě odehrál velmi dobrý zápas, gratulace !  A současně to ukazuje na velký problém. Jsem rád, že se mu vede, samozřejmě, ale jeho spoluhráči by se měli stydět. Vždyť ten kluk se má učit a sbírat zkušenosti, a on je lídrem, nejlepším hráčem v našem dresu. Jeho výkon zaslouží pochvalu, ale půlka mančaftu by si z něj měla vzít příklad! Naopak, za hodně nepovedený považuji výkon Zeleného, který nejenže pokazil snad úplně každý dotyk s míčem, ale hlavně nepracoval pro tým, nevracel se se soupeřovými hráči, chladil souboje….Zelí Zelí, tys tomu dal (spíš nedal)… :roll:

U soupeře mne dobrým výkonem zaujal Lengyel, Řepka je proti němu jen mediální hvězdička. pak vygumovanec Řezníček, který měl jít ven po faulu na Ruma. Hvězdami domácích však byli především pomezní pod naším kotlem a borec s píšťalkou, který nastavil 3 minuty, i když nebylo proč, neodpískal v nastavení faul na Vojtu a vzápětí foukal desítku.

Hradcem se nesly zvěsti o prodané nevěstě – k prodeji možná došlo, ale tým nebyl prodávajícím, Votroci spíš jen opět špatně zahráli, toť můj názor. K obchodu patrně došlo, ale jinde a bez nás. Alespoň to je dobře.