VĚRNOST VOTROKŮM SLADCE ODMĚNĚNA HATTRICKEM VOJTY ŠTĚPÁNA

pár fotek kotle

Velké díky všem, kdo po dvou prohrách z diskutabilních penalt, a přiznejme si i po nepříliš atraktivních výkonech Votroků, odjeli podpořit černobílý balet do Hradišťá. Naši borci se nám odvděčili tím nejlepším možným způsobem – roztrhali domácí frajery jak trhací kalendář a Vojta Štěpán smetl Slovácko hattrickem!

Prvním pozitivem je již to, že autobus byl zaplněm týden před odjezdem a i přes domácí prohru věrní fans naplnili v následujících dnech holokáru až po střechu. Vyjelo také několik aut, to naše bylo plně naložené 5 kusy Votroků. Kotel byl bohatě vyzdoben vlajkami a slušně se fandilo celý zápas. Bonbónkem byla lví hlava – skvělá to práce Bajkeho.

Druhým kladem jsou 3 body, které dávají klid do zbývajících zápasů a jsou skvělou pozvánkou na další mač, kdy hostíme mistrovskou Plzeň. Snad se ochozy malšovického antistadionu zaplní stejně, jako se v sobotní večer zaplnila naše srdce radostí nad vypleněním Slovácka.

A do třetice je perfektní výše skórete. Cestou jsme se bavili o výsledku, já jsem doufal ve výhru a více-méně z legrace jsem nadhodil výsledek 0:3. Ovšem Kuksman a Bleckandwhitee mne utřeli přáním zvítězit 0:5, kvůli tabulce…

Zápas nám opravdu vyšel, z pozorné obrany, kterou velmi dobře kočíroval po nuceném odchodu Fukyho Hochy, jsme vyráželi k nebezpečným brejkům a pokud první gól byl šťastný, druhý a třetí byly parádní. Kromě střelce a již jmenovaného Hochyho se mi velice líbil výkon Ruma, Bradky a Šislera.

Zápas měl dohru, když několik domách se snažilo napadnout naše fans. I zde patřilo vítězství hostům!

Nutno ocenit výborný domácí kotel, který zpíval snad 100 minut čistého času, líbil se nám i jejich support, podpořený při pyru také naším kotlem.

Fanklub děkuje všem, kdo na Slovácko vyrazili.

NIC NEŽ HRADEC !!!