Králem znovu Honza Šisler

První výhra v nové sezóně rozradostnila příznivce Votroků natolik, že k vítězství v fanouškovském známkování hráčů bylo třeba získat rovných 60 jedniček a pouhé tři dvojky a jednu trojku, což se podařilo právě Janu ŠISLEROVI. Kdyby snad někoho zajímal průměr, vězte, že činí 1,08.

Tomáš KOUBEK proti Brnu zazářil a náš tým v důležitých chvílích podržel, odměnou mu je známka 1,17, která by jinak stačila k pohodlnému vítězství, teď to však stačí “pouze” na druhé místo.

Blýskli se i oba dvorní útočníci. Dušan UŠKOVIČ vstřelil jeden z gólů po krásné přihrávce Pavla DVOŘÁKA. Ten stál i u druhé branky Jana Šislera. Oba obdrželi shodně známku 1,48. Pavel Dvořák sice obdržel o 12 jedniček více (celkem 45), nevyhnuly se mu ale tři čtyřky (  :shock:  ), zatímco Dušan Uškovič obdržel pouze jednu trojku.

Jen pro shrnutí uvedu i dosavadní střelce našeho týmu:

Šisler – 3x

Uškovič – 2x

Dvořák – 1x

Holeš – 1x

Snad se tedy již brzy připojí i někdo pátý, šestý … To se může stát klidně už v nejbližším zápase v Mladé Boleslavi, která momentálně prochází krizí a se kterou se nám vždy dařilo získávat body. Cesta do nedaleké montovny bude určitě zajímavá!

Jan Šisler

Jan Šisler